Végre létezik a diéta, amivel könnyen, gyorsan, látványos eredményt érhetsz el!

Itt a lehetőség, hogy gyorsan lefogyj ezzel a módszerrel, onnantól már csak tartani kell a súlyodat!

Ha most kíváncsi, izgatott, reményteli lettél, hogy mi ez a módszer, ami gyorsan és könnyen lefogyaszt, akkor Téged még mindig be lehet csavarni….

Pedig az ilyen nagyot ígérő kapszulák, teák, poros termékek, pár napos kúrák eddig is csak a szenvedést okozták neked.

Szenvedve lefogytál, de aztán rájöttél, hogy tarthatatlan és utálod az egészet, így feladtad a dolgot és visszahíztál.

Még rosszabb lett az egészségi állapotod, a testeddel, önmagaddal való viszonyod. Szégyent érzel, hogy megint nem sikerült.

ITT AZ IDEJE, hogy elvetsd a gyorsan és könnyen eredményt ígérő módszereket, csodatermékeket, hiszen ha ezek igazak lennének, ha tényleg ilyen gyors és könnyű lenne a fogyás, akkor nem lenne túlsúlyos ember a világon és már Te sem szenvednél évek óta ugyan attól a problémától.

Ezek a módszerek azért nem működtek és soha nem is fognak, mert a valódi eredményhez meg kell vizsgálni az egyén testi és lelki állapotát.

Abban egyet értünk, hogy egy fogyást ígérő májtisztító kúra nem méri fel se a túlsúlyod lelki okait, sem a tested állapotát.

Mit üzen a túlsúlyod? Milyen érzelmi hiányokat pótol az étel?

Mik azok az alapanyagok, amelyek szolgálják a testi szükségleteidet és nem a tested és céljaid ellen vannak? (Nem a krumplira gondolok, hanem pl.: a 10 soros összetevőből álló szénhidrátcsökkentett, magas proteintartalommal bíró kenyérre.)

Mikorra érdemes időzítened az étkezéseidet a napi ritmusodat figyelembe véve?

Milyen körülmények között egyél, hogy észrevedd a tested jelzéseid, hogy már jóllakott? (Ha kapkodva eszel, meg sem rágod az ételt, ha tv előtt eszel vagy telefont nyomkodsz, ezeken a jeleken nagyon könnyű túlszaladni és máris kész a többlet kcal bevitel).

Valójában ezekre a kérdésekre kell megkeresni a választ ahhoz, hogy vége legyen az évek óta tartó LEFOGYOK-VISSZAHÍZOK CÍMŰ tragikus dráma dokumentum sorozatodnak.

Ezekre a kérdésekre nem adja meg a választ egyetlen kapszula és fogyókúra sem.

Egyedül választ keresned rengeteg idő és rengeteg tévút, hiszen az internet sem lát téged, mint egyént, ahogy egy youtube edzős videó sem látja, hogy túlsúlyod van, így nem jó ötlet ugrálnod és a plank-et sem tudja javítani, pedig beesik a derekad.

Szakértői segítséggel tudsz valódi eredményt elérni, ami hosszútávon fenntartható és egészséges kapcsolatba kerülsz a testeddel, az étellel, a családoddal, magaddal.

Minden szakértő CSAK ODÁIG TUD TÉGED SEGÍTENI, ahol most ő tart.

Tehát ha egy elhízott dietetikus ad tanácsot a túlsúlyproblémáddal kapcsolatban, az többek között történhet azért, mert nem kereste meg a „MIÉRT eszek?” kérdésre a választ.

Így ezen a ponton nem fog tudni neked segíteni, pedig ez a sikered egyik alapja.

Nézd meg hol jár az, akitől segítséget szeretnél.

Ha ott jár, ahol Te lenni szeretnél, rendelkezik azzal, amivel Te szeretnél, akkor jó helyen jársz!

Hajrá!

Szeretnéd, ha segítenék neked céljaid elérésében? Foglalj időpontot ingyenes konzultációra!

Keresés

Legnépszerűbb cikkek:

Archívum
Kategóriák