Túrós sonkás zabfasírt

Hozzávalók: 75 g sovány tehéntúró, 50 g pulykasonka, 35 g zabpehely, 1 db tyúktojás, 40 g snidling, só, bors, 1 teáskanál olívaolaj a sütéshez, 100 g kígyóuborka

1 adag tápértéke: 378 kcal, 31,9 g fehérje, 14,8 g zsír, 25 g szénhidrát

Elkészítése: A zabpelyhet keverjük el a túróval, adjuk hozzá az enyhén felvert tojást, az apróra kockázott sonkát, a finomra vágott snidlinget. Sózzuk, borsozzuk, villával keverjük össze a masszát. Hagyjuk állni 10 percet. Serpenyőben hevítsünk olajat, formázzunk a masszából lapos kis korongokat, majd süssük hirtelen mindkét oldalukat pirosra, ropogósra.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük