Sült lazac tejszínes spenótos tagliatellevel

Hozzávalók: 120 g lazac, 1 db közepes vöröshagyma, 50 g csiperkegomba, 60 g szárazon mért metélt tészta, 100 g spenótlevél, 100 ml alacsony zsírtartalmú főzőtejszín, olívaolaj, fokhagyma, só, bors, bazsalikom, oregánó

1 adag tápértéke: 580 kcal, 44 g fehérje, 19 g zsír, 56 g szénhidrát

Elkészítése: A lazacot süssük meg olívaolajon és fűszerezzük ízlés szerint. A vöröshagymát aprítsuk fel és kezdjük el megdinsztelni. Adjuk hozzá a gombát (konzerv) és a spenótlevelet, majd a főzőtejszínt. Főzzük meg a tésztát al dente és keverjük el a gombás, spenótos szósszal, helyezzük rá a lazacot egészben.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük