Répatorta zabkása

Hozzávalók: 1 db kicsi sárgarépa, 40 g zabpehely, fél narancs, 20 g durvára tört dió, 1 púpos kiaknál ABSO csokis vegán protein, fahéj, szegfűszeg, vaníliaaroma, igény szerint kevés mazsola

Elkészítése: A répát megpucoljuk, és nagylyukú reszelőn lereszeljük. A diót durvára vágjuk. Egy lábasba feltesszük főni 2-2,5 dl vízben a zabpelyhet, a sárgarépát, a fűszereket. Főzzük puddingos állagig. Ha szükséges édesítőszert tegyünk bele, vegyük le a tűzról és keverjük hozzá a proteint. Tálaláskor a narancsot felcikkezzük és a müzlink tetejére helyezzük, majd megszórjuka durvára tört dióval.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük