Egy statisztikában egyszer azt olvastam, hogy egy weboldal böngészésekor a látogatók a Rólam részt nem látogatják túl gyakran, s ha ez igaz, úgy hálásan köszönöm érdeklődésed rólam. Cserébe megkapod a legőszintébb, marketinghazugságoktól mentes énemet.

Hivatalosan a Noraliv márka tulajdonosa, biológus, táplálkozástudományi szakértő és személyi edző vagyok.  És most jön az izgalmas, kevésbé hivatalos rész…Egy csodás kislány édesanyja vagyok, céltudatos a munkámban és minden tőlem telhetőt megteszek a gyerekemért, de néha közben elfelejtem önmagam és olykor sírni tudnék a rengeteg tennivalótól. Ha Anyukaként olvasod ezt, biztosan ismerős az érzés.

Testileg, lelkileg sok tapasztalatot gyűjtöttem az eddigi évek alatt, ami sokszor fájdalmas, de tanulságos volt. Engem is csúfoltak a korábbi kövérségem miatt, tudom milyen szenvedés és főleg milyen következményekkel jár a koplalós fogyás, tudom, milyen egy női test szülés után, vagy azt, ha a lelket elhanyagolom, az edzés, az egészséges táplálkozás, a plasztikai sebész nem sokat ér.

Mindezért hálás vagyok, mert ha nem csúfolnak ki, sosem jelentkezem az Orvosira, hogy a táplálkozásról tanuljak. Ha nem koplalok, sosem tudom meg annak a hátrányát és a szülés után valószínűleg pont azt a módszert választottam volna, hogy az alakomat visszanyerjem. Ha nem vállalok be egy plasztikai műtétet, hogy tökéletesítsem a testemet, sosem tudom meg, hogy ha az énkép nem változik a külsővel együtt, akkor hiába a tökéletes test. A lélek témában sokat fejlődtem önmagamhoz képest, de ez a fejlődés és tanulás az életünk végéig tart. Annyi biztos, hogy az edzés-táplálkozás-lélek hármas csakis együtt hozhat tartósan új Ént.

A táplálkozásom során arra figyelek, hogy kiegyensúlyozott, élvezhető, egészséges alapanyagokat tartalmazó legyen. A kislányom ugyan így táplálkozik, amit nagy sikernek könyvelek el, hiszen már most megismeri az egészséges étkezés alapjait. Az edzésmódszeremet leginkább a rövid időtartam jellemzi, mivel ahogy sok más nőnek, nekem is kevés időm marad erre. Így rövid, intenzív edzéseket végzek itthoni eszközökkel, valamikor a kislányommal együtt, de van, hogy énidőben sikerül.

Az edzés és egészséges étkezés terhelhetőbbé tesz a hétköznapokban, nem kell orvoshoz járnom, mert az életmódomnak köszönhetően egészséges vagyok (ezzel sok pénzt és időt tudok spórolni) és jól érzem magam a bőrömben.

Ezen tapasztalatokkal jutottam el odáig, hogy ha valóban létezik az a feladat, amire az Univerzum szánt minket, akkor az enyém az, hogy segítsek életmódot váltani azoknak, akik szintúgy terhelhetőbbek, erősebbek, motiváltabbak és egészségesebbek szeretnének lenni.

Köszönöm szépen, hogy végigolvastad, remélem közelebbről is megismerhetjük egymást és segíthetek elérni a céljaidat!

Tanulmányaim

Személyi edző
IWI Nemzetközi Fitnessiskola

Fitness instruktor
IWI Nemzetközi Fitnessiskola

Táplálkozástudományi szakértő
Debreceni Egyetem, Általános Orvostudományi Kar,
MSC diploma

Biológus
Debreceni Egyetem, Természettudományi és Technológiai Kar,
BSC diploma

The University of Melbourne, Australia Exercise Physiology: Understanding the Athlete Within (Coursera-online)

Miért válassz engem?

  • A munkámat a hivatásomnak érzem. Amíg a határaim és a tudásom tart segítek, mert segíteni akarok és nem adom fel.

  • Egy új, szeretetteljes jövő kialakításához elengedhetetlenül szükségesek az új gondolatok, új világnézet és hozzáállás. Az évek során sokat fejlődtem ebben, magamat és másokat is sikerült kihozni a közös munkával, kilátástalannak tűnő helyzetekből.

  • Az Orvosi Egyetem osztott képzésén rengeteget tapasztaltam és tanultam. A tudásom megalapozott és hiteles.

  • Ha Te kitartó vagy én biztos mindvégig melletted leszek.

  • Elégedett és új életet kezdő vendégeim a bizonyíték arra, hogy működik a táplálkozás-edzés-lélek/gondolkodás együttes megváltoztatása és helyes irányba állítása.