“Ha nem vagy rá hajlandó, hogy változtass az életeden, nem lehet rajtad segíteni” (Hippokratész) Nekem is ezt kellett tennem! 62 éves gyógyszerész vagyok elég sok csillaggal a vérleletemben. Ekkor kerestem meg Csillát, táplálkozási tanácsadót. Mit és hogyan kell változtatnom? Mindent átbeszéltünk. Nyitottság, tanulás, önfegyelem és szilárd elhatározás. Ez a kiindulás. Írásban kaptam meg a bevásárló listát, mit mivel kell helyettesítenem, az étkezési idők betartásának fontosságát. Melyik napszakban mit kell előnyben részesíteni. Milyen konyhatechnikát lehet alkalmazni az ételek elkészítésekor. Mert saját magad kell elkészítsed! Pontos leírás a betegségről, amit meg kívánunk szüntetni. Sok kérdésem volt ezzel kapcsolatban. Ezeket leírtam, és írásban választ kaptam. Ez nagyon fontos volt számomra. Félév múltával az eredmény: jó közérzet, testsúly-csökkenés, véreredmények normalizálódása elindult, jó fizikai teljesítő képesség. Tanácsot kaptam az étrend-kiegészítők és gyógyteák használatáról. Folyamatos konzultációs lehetőség. Fontos a figyelem, és a fegyelem. Ez a gyógyulás záloga.

Többszöri sikertelen fogyókúra után, 2019. januárjában kezdtem az életmódváltást. Csillával felvettem a kapcsolatot telefonon és e-mail-be küldött nekem egy táplálkozási naplót, amit egy hétig vezettem. Mindent bele kellett írnom, hogy mit, mikor ettem. Nem gondoltam, hogy ennek is jelentősége lesz, de mindent lejegyeztem. Amikor letelt az egy hét, elküldtem neki e-mail-be, amit nagyon gyorsan kielemezett nekem, és egy héten belül személyesen is találkoztunk.Kiértékelte az étkezésemet töviről-hegyire. Tanácsokat, javaslatokat adott, hogy mit fogyasszak és mikor, mert ennek is nagy jelentősége van. Azt tanácsolta, hogy ne az legyen a célom, hogy minél rövidebb idő alatt a legtöbb súlyt veszítsem el, hanem életmódváltással érjem el a célom. Igaz, hogy ez hosszabb folyamat, de megértettem tanácsait.Különböző segédanyagokat kaptam, hogy elérjem célom. Táplálkozási tanácsokat, milyen táplálék kiegészítőkre van szükség a szervezetnek; mintaétrendet receptekkel. Motivációs mondatokat, mert az embernek erre is szüksége van.

Ajánlani tudom mindenkinek, mert ha hosszú távon szeretnénk elérni célunkat, szükség van szakember tanácsaira, mert hajlamos az ember feladni, ha nincs eredménye a munkájának. Köszönöm Csilla! 🙂

Csilla egy nagyon kedves, segítőkész és körültekintő ember. Aktívan nyomon követi és segíti a személyes fejlődésem, gyakran érdeklődik, hogy mivel hogy haladok, mennyire tudom tartani az étrendem, hogy megy az edzés. Nem volt egyszerű a különböző ételintoleranciák mellett összeállítani az étrendem, hogy változatos és tápláló legyen, de ő nem ismer akadályokat. Az állapotomhoz és fejlődésemhez mérten folyamatosan alakítja az edzéstervem, esetenként az étrendem is, figyelembe véve minden visszajelzésem, így igazán eredményes tudok lenni. Úgy érzem, hogy edzőként, tanácsadóként és emberként is ott áll melletted és igyekszik maximális támogatást nyújtani az előrehaladás érdekében. Segít kihozni az emberből a maximumot és átlendülni a gyengébb pillanatokon megértő támogatással. Mindenkinek csak ajánlani tudom. Örülök, hogy rátaláltam.

Nagyon örülök, hogy megismerhettem Csillát. Jó szakember és lelkiismeretesen végzi munkáját, nem utolsó sorban jószívű és szívesen segít másoknak önzetlenül. Az információk, amiket kaptam tőle, a javamra váltak.Jobb minőségű, nyugodt az alvásom, sikerült híznom, egészségesebben, jobban érzem magam a bőrömben. Forduljatok hozzá bizalommal, ajánlom másoknak is!

Szabó Csilla felkészült, elkötelezett táplálkozási tanácsadó és edző. Mindig arra ösztönöz, hogy egy kicsit lépd át a határaidat, mert csak így léphetsz előre az önbecsülés, a magabiztosság útján. Nekem is sokat segített. Nyugdíjas éveimet kezdve nem találtam helyemet. Az ő buzdítására fogytam 12 kg-ot, kezdtem el rendszeresen tornázni és újra vezetni. Őszinte nagyrabecsüléssel mindenkinek tudom Csillát ajánlani empátiája és kitartása miatt.